Dan pisze:
A byłeś u niej wtedy na transmisji? Bo ja byłem i naśmiewała się, że wstawiła focie na awatara ku radości "TROLI". Więc nie wiem jak to jest z tym wszystkim.
hahah Dan witaj Virtualna,Nastko i jak tam cię jeszcze zwą..Admin już raz kasował twój post jeszcze Ci mało?
Nabiłaś już 7 wiadomości
Wszystkie 7 w tym temacie oraz blizniaczym NastkaDagusia i wszystkie w tym samym tonie
Zaciekle broniąc twojej osoby
Odpowiem na twoje pytanie
Tak byłem wtedy w pokoju i nie tylko wtedy bo te fałszywe zdjęcia awatarowe pojawiają się nie od dzisiaj tylko od dobrych 2 tyg
i wiesz co?Za każdym razem któś kto ma wątpliwości co do autentyczności awatara jest banowany.Mało tego sam napisałem
że zdjęcie z awatara jest z neta ale zostałem wyśmiany i poleciał w moją strone tekst "lecz się dziecko" a potem ban
Przecież każdy wie jak jest twój cel wstawianie tych fotek.Twoje podniszczone ciało nie ma już wzięcia,reputacja oszustki też robi swoje
więc łapiesz frajerów na awatar w postaci atrakcyjnej fotomodelki ze zdjęcia.Cel twojego oszustwa zawsze ten sam KASA KASA KASA..
Powiem ci więcej autor bloga o twojej osobie bardzo dobrze zrozumiał temat tego jak działasz i za każdym razem to się sprawdza.
Kiedy nie masz już argumentów i nie możesz podważyć dowodów które cię obciążają postanawiasz robić za wszelką cene z siebie uczciwą
Zaczynasz wszystkich powoli oswajać z tym co zrobiłaś.Tak jak teraz,wstawiłam zdjęcie dla żartu,ku uciesze troli itd
Dobry kit
2 tyg żarty sobie robisz?Skoro to tak dla żartu to za co te wszystkie bany które leciały w kierunku tych którzy pisali "Awatar-fota z neta"
Czemu twardo obstawałaś przy tym że osoba z awataru to ty???Mój kolejny argument nie do przebicia.Powiedz dlaczego za każdym razem tak się starasz upodobnić do zdjęcia z awataru??Do tego fejkowego zdjęcia założyłaś niemal identyczną bluzke i gacie:D Kolor bluzki identyczny i dopiero bliżej trzeba było się przyjrzeć by dostrzec różnice.Pewnie przypadek
Teraz będziesz naiwnym montować tekst że raz wstawiłaś na próbe dla żarów foto w awatar
Dobre
Tak samo było w przypadku twoich zmian loginów kiedy przedstawiałaś się zupełnie za kogoś innego i łapałaś frajerów na nastolatkę
Nadawałaś pod zupełnie innym nickiem jako 18 latka i ktoś kto Cię poznawał z miejsca był wyzywany od frajerów i banowany.Podczas tych transmisji oszukiwałaś na okrągło aż wreszcie ktoś pozbierał do kupy dowody,szczegóły zdjęcia i wrzucił w neta i nie było już żadnych wątpliwości.Co się wtedy stało?To samo co teraz..Ciekawe jakie kolejne wałki wymyślisz
Ustawione licytacje już były,zmiany loginów też,teraz awatary przedstawiające kogoś zupełnie innego.Co następnego?