Skracając wasze niepotrzebne sprzeczki postaram się podsumować większość istotnych kwestii takich jak: choroba, żebractwa, litości itp.
Ale na wstępie chciałbym życzyć szybkiego powrotu do zdrowia bo to nie jest wyrok. Dodam fakt że mimo twej ciężkiej choroby co nie ma wątpliwości jak dla mnie, ale nieliczna cześć ludzi chciała by się z tobą zamienić bo o wiele bardziej cierpią i będą jeszcze długo cierpieć i wybacz ale nie siedzą na ShowUp.tv. Bo są inne organizacje, instytucje do wspierania takich ludzi, ale skoro chciałaś zostać i dalej nadawać na ShowUp.tv po chorobie, to powinnaś ukryć fakt choroby, wiec się teraz nie dziw reakcji ludzi i ich komentarzy.
Podstawowa kwestia to czy jest chora czy udaje. TAK jest chora sam mogę potwierdzić gdyż widziałem karmienie prze (PEG) zapytacie na co, z tego co czytam i sama mówi to na raka choć sam nie mogę tego potwierdzić w100% ale (PEG) by to potwierdzał choć nie tylko przy raku się go stosuje wiec czy to rak nie daje 100% gwarancji dla niedowiarków.
Następna kwestia czy żebractwa. Oto szybka odpowiedz NIE, bo nie siedzi z kartką, czy tez z mina srającego kota jak nasza top żebraczka anka92x tylko robi pokazy.
A teraz następna istotna kwestia wzbudzania litości, postaram się być obiektywny choć pewnie mi to nie wyjdzie xD. Wiec zacznę może od tego czy to robi świadomie czy tez nie, nie mi to oceniać, ale jednak to wzbudzanie litości, bo jak by tego nie chciała to by nie wspominała całkiem o chorobie, ukrywała by (PEG) żeby nikt go nie widziała, a jak by ktoś zobaczył to by odpowiadała wymijająca albo wcale. Ale wiem każdy ma swój punkt widzenia nie musi się ze mną zgadzać.
Teraz poruszę kwestie Żetonów tym samym łatwego zarodku a oto czemu Jak dobrze wiecie prawie każda która zawita na ShowUp.tv to tylko dla kasy, a ta pozostała nieliczna grupa dla, „relaksu”, beki itp. Jak większości wiadomo to łatwa kasa nie trzeba się napracować jedynie troszkę „gimnastyki” czy tez manipulacji. Co niektórzy mogą twierdzić ze nie jest tak łatwa. To powiedzcie mi gdzie płaca za przyjemność i dają tyle kasy? bo np. za 5min pokaz, tym samym przyjemność dla kobiety, jak same twierdzą zgarniają za to od 100 do 500 zet albo nawet więcej w zależności od walorów, urody itp., już dziwki tyle nie zarabiają a maja kontakt bezpośredni z odbiorca ze tak powiem itd.
Następna kwestia banow i bluzgów -Ban, złudna forma władzy, a to dla temu ze dający myśli ze ludzie nie przeczytali tego co napisał zbanowany, ale tak nie jest i oglądający potem osadza czy należał się zbanowanemu za brak kultury itd., czy tez nadający stara się cos ukryć, była to niewygodna treść itp. -Bluzganie na transmisjach, to tylko świadczy o bluzgającym ze ma brak kultury i ……. ze jest się chorym to nie zwalnia
Teraz takie małe podsumowanie (uzupełnienie). -Tak zarabia na ShowUp.tv od ponad 2lat. -Tak liczyła na łatwo kasę skoro już tyle czasu jest na ShowUp.tv. -Tak jest chora od ponad pól roku, mogę się troszkę mylić wiec wybaczcie. -Tak wzbudza litość świadomie bądź nieświadomie, bo jakim trzeba być bezdusznym żeby jedna z poważniejszych chorób tego nie robiła. -Nie, nie żebra jak anaka92x czy inna ze żebraczek. -Tak robi pokazy -Tak bluzga jak każdy, gdy ktoś mu zajdzie za skórę xD -Tak banuje jak 99% nadających. Resztę mniej istotnych kwestii takich jak zachowanie na trans, czyli „humory”(płacz, śmiech i potem zabawa jak twierdzicie), banowanie itd. sami możecie ocenić oglądając jej transmisje jak i innych kobiet z ShowUp.tv, bo to kwestia indywidualnego podejścia.
Proszę nie brać wszystkich odpowiedzi tyczących się tylko zz22, niektóre z nich są ogólna dla ShowUp.tv tym samym dla większości kobiet z ShowUp.tv. Wiec jeśli nie macie nic nowego do dodania w temacie to myślę ze wszystko zostało już wyjaśnione i prosiłbym moderatora o ZAMKNIECIE TEMATU. Bo zaczynają się już tylko przepychanki słowne nie wnoszące nic w temat. Kobieta jest naprawdę chora i niech już lepiej tego nie czyta, bo kto chorował ten wie jaki to ma wpływ na zdrowie i niech ma już ten rozdział za sobą.
|
|