Miałam to olać, ale powiem Wam jakie jest moje zdanie >:D
Ja osobiście nie daje wiary jej chorobie, byłam świadkiem jak się " karmiła" przez PEGA w sposób zaprzeczający powszechnym prawą fizyki. Swoje spostrzeżenia postanowiłam skonfrontować tu i ówdzie i sorry ale NIE WIERZE TEJ PANI.
Ja to odbieram jako próbę lepszego zarobku po przez wywoływanie litości wśród oglądających. Po tym jak zrobił się "szum" wokół jej osoby na swoich transmisjach ucina temat choroby wymazała również opis w swoim profilu.
Zadajcie sobie także pytanie czy osoba po radio, czy chemioterapii ma chęci i siły za przeproszeniem świecić pizdą na ShowUp.tv???? Ja lekarzem nie jestem, nie twierdzę, że moja racja jest jedyną słuszną
Kolejna pompa w jej wykonie: byłam świadkiem rozmowy na jej trans. na temat tego, że szkoda że w wyniku leczenia straci tak piękne włosy, co z udawanym żalem potwierdziła- szkoda tylko, że zawsze występuje w chamskiej taniej peruce.
I w moim osobistym odczuciu opowiadanie o swojej chorobie na forum- czyli podczas transmisji a następnego dnia wystawianie pizdy = wysyłanie sprzecznych komunikatów do oglądających, nie wspomnę o tym że portal erotyczny to nie miejsce na ogłaszanie tego typu rzeczy, podkreślam w moim odczuciu jest to baaaardzo słabe.
Pozdrawiam