Jest już reakcja:
"Witam wszystkich, mam na imię Ania.Jak co niektórzy wiedzą walczę z nowotworem,nie jestem tu po to żeby użalać się nad sobą tylko dlatego że sytuacja mnie do tego zmusza nie należę do osób zamożnych dlatego też ShowUp.tv traktuję jako pracę więc jestem tu żeby uczciwie zarobić , nie dla litości.Jeśli masz życzenie mi pomóc oczywiście będę bardzo wdzięczna. Proszę też o nietraktowanie mnie jak osoby upośledzonej gdyż to że jestem chora na raka nie oznacza że mam wyeliminować się ze społeczeństwa. Chcę też cieszyć się każdym dniem i bardzo proszę o zrozumienie i nie ocenianie mnie żle bo tak naprawdę nikt nie wie co go jeszcze w życiu spotka. Bardzo proszę też o zachowanie dla siebie zbędnych komentarzy które to niepotrzebnie mogłyby sprawić mi przykrość... Pozdrawiam wszystkich i zapraszam na moją transmisję oraz na priv
a teraz z serii odpowiedzi na durne pytania:
1. Dlaczego siedzisz na ShowUp.tv ?
- Dlatego że sytuacja mnie do tego zmusza.
2.Jesteś chora dlaczego masz ładne paznokcie ?
- To że jestem chora nie oznacza żebym o siebie nie dbała myślę też że to chyba dobrze że staram się żyć normalnie i też tak chcę się czuć.
3.Dlaczego robisz priv skoro jesteś chora?
- Patrz punkt 2, a po zatym chcę zarabiać tu uczciwie. A to że ktoś ofiaruje mi coś z dobrego serca to już jego dobra wola ja tego nie wymagam dlatego też ustawione są privki
4.Ile masz latek?
-Kobiety nie pyta się o wiek hi hi
5.O czym marzysz ?
- Być zdrową i marzę o tym by ludzie byli dla siebie dobrzy.
PAMIĘTAJCIE DOBRO POWRACA ALE ZŁO TEŻ A KARMA BYWA ZOŁZĄ
"
Ja chyba faktycznie jestem bez serca, bo te dzisiejsze lamenty, sceny rozpaczy, płacz, bazowanie na uczuciach ludzi bardziej podatnych na kobiece sztuczki, kompletnie nie robią na mnie wrażenia.
I po chuj to wszystko na ogóle? Pytam się po chuj?
To miał być portal erotyczny a stał się portalem żebraczym oraz bazującym na ludzkich uczuciach. Jeśli ten dzisiejszy melodramat miał wywołać u mnie wyrzuty sumienia, to stało się wręcz odwrotnie, czuje potworny niesmak do tej pani, jeszcze większy niż poprzednio.
Czemu ma służyć przeciąganie tego żałosnego widowiska?
...