Maq pisze:
Z Kasią i ekipą jaka tam przebywała spędziłem sporo udanych wieczorów i z tego też okresu pochodzą te posty, które są odzwierciedleniem relacji jakie Nas łączyły - kiedy ktoś bije mojego kolegę to reaguję:P W tym początkowym okresie oprócz typowych spraw fizycznych fascynowało mnie w Mokrej Jej poczucie humoru, dystans do siebie i inteligencja. Ale jak to mówią - czar prysł i w tej chwili nie utrzymujemy już ze sobą praktycznie żadnego kontaktu oprócz tego, że co jakiś czas upominam się o pewną sprawę jakiej Mokra jeszcze ze mną nie uregulowała:P Ale to nie rzecz na forum, a na pewno nie na dzisiaj:P
Mówisz że reagujesz jak biją twojego kolege ?

No to dziwne bo nieoficjalnie mówi sie że ten zjebany blog jest dziełem annpearl. No a Ciebie widziałem jak latałeś właśnie do niej i sie żaliłeś

A każdy pamięta jak annpearl nadawała w kółko że mokra_kasia ma rozjebaną pizde jak wiadro. I różne inne obelgi na poziomie marginesu społecznego.
No to ja sie pytam co Ty tam robiłeś skoro sie kreujesz na takiego sprawiedliwego? A może to była zwykła dziecinada na zasadzie, laska mnie wydymała to polece do jej wroga żeby sie zemścić?
No i jeszcze taki mały szczególik, jakoś wcześniej napisałeś taki komentarz pod artykułem o annpearl na innym blogu

Ale bloger był zjebany i zamiast potraktować Cie poważnie to zaczął pierdolić coś że IP nie jest żadnym dowodem na to gdzie ktoś mieszka. I koniec końców olał Cie komletnie. A dziwnym trafem za jakiś czas widziałem Cię u annpearl jak sypałeś jej żetonami i pisałeś jakieś smaczki na PW

Aż jej sie morda pod same uszy uśmiechała jak to czytała a jej komentarz był dość jednoznaczny.
To jak to było w końcu? Chciałeś zniszczyć mokra_kasia bo Cię wydymała, a teraz próbujesz sie kreować na wielce sprawiedliwego? Czy może to ja mam tylko takie wrażenie?