Razda pisze:
Koleś chce zaruchac ale jak sam pisze na innych transmisjach ma 7cm xD. Dlaczego nadałem mu pseudonim psychol? Otóż widziałem na wielu topowych transmisjach jak pisał coś w stylu *7ccm huja , sex 1000 zetonow , nomer biost zazwon * , przy czym pisał kazdy wyraz osobno . Z ciekawosci zajrzałem na jego profil i weszłem na transmisje. To co zobaczyłem rozwaliło mnie. Koleś siedział sobie na transmisji i cieszył sie ze swojej głupoty , nawet matka weszła do jego pokoju i przyniosła mu kanapki xD a on jej powiedział żeby nie właziła bo ma ludzi . Rozjebało mnie jeszcze to że podał swój numer i wydzwaniali do niego jakies typki . Właczyłęm go jeszcze podczas meczu Polska - Szwajcaria i znowu dał popis swojej głupoty i bezmózgu . Czatownicy pisali sobie spokojnie na transmisji , a ten nagle wyskoczył z przed tv i napisał w pojedynczych wyrazach(zawsze tak pisze) * mecz kurwa polska 2 0 * . Wstawiłbym Wam jego kilka fotek ale nie chce miec nie przyjemności ( bo kto wie co taki psychol by zrobił jakby sie dowiedział ze ktos rozpowszechnia jego fotki w necie) , ale polecam wieczorem od godziny 20 (mniej wiecej załaczyc jego transmisje , a i lepiej sie nie logowac , bo wywala tych co maja meskie nicki .