zielony pisze:
to i ja się wypowiem. Od samego ich początku niemałą radochę sprawiało mi oglądanie tej patologii. Zastanawiałam się co siedzi w głowie tego pseuodo faceta, że za kilkanaście złotych sprzedaje (bo inaczej tego nazwać nie można) swoją dziewczynę i jeszcze z siebie robi kretyna. Myślałam też nad powodem dla którego tak młode dziewczyny decydują się na uczestniczenie w ich transmisjach. Codziennie przecież po kilkanaście godzin nadawali. Ten pseudo facet lepiej by poszedł do pracy i zarobiłby dużo więcej. Widać było, że transmisje nakierowane były tylko na zarobek. Cele były realizowane tylko by były zrobione. Żadnego normalnego człowieka te minetki czy placówki kręcić nie miały prawa. Ich transmisje miały oglądalność ze względu na patologię, inaczej tego wyjaśnić nie umiem. Zrobiło się z tego reality show a nie sex show. W miarę upływu czasu dziewczyny tyły (zobaczcie na Majkę) i tylko nawoływały do dawania żetonów. O ile jeszcze pokazywanie się w parze może transmitujących kręcić np. Jak Kamasutra (choć w przypadku Igora i Mai to nie wchodzi w grę) i jestem w stanie to zrozumieć, to nie zrozumiem tych ich castingów i tego że facet pozwalał by jego dziewczyna robiła takie rzeczy przy przypadkowych gościach z Neta. Co do kota to żal mi go i też mam nadzieję że karma do nich wróci. Nie mogę pojąć ich głupoty która objawiła się m.in. w momencie gdy zdziwili się że ich nagrania są w sieci czy gdy myśleli, że konkurencyjne forum jest forum oficjalnym. Po tym co stało się Marcie doszłam do wniosku, że ci ludzie naprawdę mają ze sobą problem, szkoda tylko że spadając na dno pociagneli za sobą Martę. Wg. Mnie Igor powinien odpowiadać za namawianie małoletniej do nierzadu i innych czynności seksualnych (kiedy zaczęli nadawać nie miała 18 lat). Da się to podpiąć jeszcze pod inne paragrafy z KK. Strasznie się nimi brzydzę i nakopałabym im za Martę. Dziewczyna miała problemy, a oni podlega to wykorzystali. Do tego ich obojętny stosunek do jej śmierci. Ci ludzie nie są warci jakiegokolwiek zainteresowania. Może tak inny reportaż o nich w TVN - o tym jak dorosły facet nakłania swoją młodą dziewczynę do tego wszystkiego i jak pociągnął na dno dziewczynę, która miała przed sobą całe życie i tak naprawdę była jeszcze dzieckiem. Jak myślicie od czego Marta chciała uciec ćpając to gówno? Odpowiedzcie sobie sami.
Ale ja o tym wszystkim wiem.
Wiem o tym ja, wie o tym Angela.
Wiedzą o tym oni.
Ale oni powiedzą że nas to gówno obchodzi.
Że sama chciała, że wiedziała z czym to się ciągnie.
Wyprą się że się dawno nie widzieli.
Wiecie jak mnie to boli?
Ale ja nic nie mogę zrobić, dostałam bana za upomnienie się o to co nasze.
Chuj tam, i tak mnie nikt nie słucha.
Myślicie że jestem zjebana bo ktoś tak o mnie pisze.