Jeszcze jakies pol roku temu gdybym gdzies zaslyszal takie rewelacje pewnie popukal bym sie w glowe.Dzisiaj jednak moja wiedza jest taka a nie inna i zapewniam was ze toczysta prawda.Zacznijmy jednak od tego jak na to wpadlem.Zaczelo sie zupelnie nie pozornie.Kiedys z VirtualnaPanna wszedlem w calkiem cieple relacje,stare czasy,wtedy miala jeszcze inny login.Nie ma co zaglebiac sie w szczegoly,w kazdym badz razie ta panienka wyjebala mnie na pokazna sumke.Jak to zrobila?Wykorzystala perfidnie moja dobroc moja slabosc i nie ukrywajmy bo trzeba sie przyznac moja naiwnosc.Myslicie ze VirtualnejPannie obce jest zebractwo?otoz nie!robi to doskonale tylko w podziemu a nie tak jak Anka92x w swietle leflektorow.Virtualna glownie dziala poprez prywatne wiadomosci,na priwach czy w ogole poza showupem.Sam na wlasnej skorze sie o tym przekonalem.Jako ze ma doskonaly podglad na tych bardziej hojnych,zamoznych uzytkownikow ktorzy nagradzaja ja napiwkami to do nich kieruje prosby doslownie o kase,o przelewy na konto o zetony.Najczesciej prosi bo spotkalo ja jakies zdarzenie losowe.i tak w kolkoKiedy sie zorietowalem ze cos jest nietak ze najzwyczajniej klamie,wykorzystuje mnie zaczalem grzebac.To co krok po kroku znajdywalem przyprawialo mnie o bol glowy.Tak podstepnie tak podle i tak wyrafinowanie dzialala ze to sie w glowie nie miesci.Od tego momentu powiedzialem sobie dosc!!Teraz to ja sie z toba zabawie!Tylko ja juz bawilem sie na powaznie nie baczac na koszty ktore pochlona te wszystkie informacje.Zdobylem jej dane personane,nr tel,nr rachunkow,doslownie wszystko.Wlasnie w ten sposob trafilem na slad powiazan Virtualnej do Anki92x.Od nitki do klebka wyszlo wszystko jak na dloni.Okazalo sie ze VirtualnaPanna i Anka92x dzialaja razem i to pod jednym dachem!!!Od pewnego czasu byly tu nawet bystrzejsze osoby ktore przebakiwaly ze VirtualnaPannai Anka92x to rodzina

Wystarczylo skojarzyc tylko pewne fakty

Teraz kiedy ostatnio pojawilo sie sporo dowodow na oszustwa VP i Anki obie postanowily zalozyc wlasne niemal identyczne forum by mogly stac sie tam paniami wlasnego losu

Niestety forum dziaduje wiec plan do konca nie wypalil

mimo ogromnego spamuna tym forum ktory nie przypadkiem a samym poczatku zaczal pojawiac sie tylko wtematach Anki i Virtualnej.Tak czy owak powiem wam ze laczac sily zarabiaja ogromne pieniadze!Mimo ze obie to niby inna bajka zapewniam was ze dzialaja dokladnie w ten sam sposob.Dlaczego Virtualna robi pokazy tylko bez glosu?Taka zagadeczka dla was

Nawet anka dochodzi czasem do wniosku ze po co sie prezyc przed kamerka jak od czasu do czasu mozna wrzucic video

Na powiazania Virtualnej i Anki jest tutaj na forum sporo dowodow,wystarczy tylko pogrzebac i wszystko poskladac jak klocki lego.Wykazcie sie a pokaze wam jeszcze wiele ciekawszych rzeczy

Na zachete macie foto
OSZUKUJAC TYLE LAT BLEDY PODWINIETE NOGI TO BYLA TYLKO KWESTIA CZASU
ZDJECIE PO PRAWEJ VIRTUALNA KTORA JESZCZE WTEDY BYLA NA LOGINIE NastkaDAgusia a ja dokumentowalem jej licytacje na ktorych oczywiscie oszukiwala