obiibok pisze:
http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=226462Dla mnie też mało przekonujące jak dla Plotki. To tylko pierwsze z brzegu, wpadłem na nie jak szukałem czegoś o innej Divie buhuhahahaha. Na samym Zbiorniku w ciul takich zdjęć to znaczy ścian xD
Virtualna kurwa wiesz co jest najlepsze?Ty nie masz wyczucia co gdzie i jak pisać żeby chociaż podejrzeń nie wzbudzić.
Walisz te posty w takich tematach,w taki sposób że smród na odległośc oszustką VirtualnąPanną
Do tego myślisz że jak dopiszesz się jakoś anty do tematu anki to nie wzbudzisz podejrzeń?Każdego masz za debila?
Nie czujesz tego co piszesz?Nie dziwie się że już nie jedna osoba tutaj łatwo wpadła na twoje konta na forum
Nawet pozorów nie potrafisz stwarzać

Ta słynna wpadka z twoim kontem Dan
Wygrzebałaś zdjęcia z roksy podobnych ścian? Ok to znajdź teraz takie
co mają identyczny odcień,znajdź też do tego te same listwy przy podłodze i dokładnie te same panele i najlepiej niech
będą to laski z showupa bo ich jest pewnie ze 100 razy mniej niż na roksie

Twoje zdjęcia przedstawiają tylko podobne ściany,listwa jest już inna,panele też
Twój wpis cytuje " To tylko pierwsze z brzegu, wpadłem na nie jak szukałem czegoś o innej Divie buhuhahahaha."
bezcenny

tak przypadkowo trafiłaś

a ja myśle że spędziłaś wiele czasu by wyszukać coś minimalnie podobnego.
Kolejny cytat twojego posta "Na samym Zbiorniku w ciul takich zdjęć to znaczy ścian xD"
porównujesz zbiornik kom?bo myślę że o tym piszesz

Na samym portalu obecnie już ponad milion zdjęć

Chcesz roksę czy zbiornik porównywać do ShowUp.tv? JOKE

Nie udało się mimo wszystko i pamiętaj tysiące a nawet wiele więcej zdjęć to nie to samo co max 100 lasek nadających na ShowUp.tv które
raptem dziwnym zbiegiem okoliczności mają te same ściany,te same listwy i te same panele "

aaaaaaaaaa i obie to TOP 3 OSZUSTKI NA ShowUp.tv

Do tego wszystkiego zupełnie przypadkowe takie małe,nieistotne cuś

pozwoliłem sobie

idź lepiej spać bo jutro dzieciaki do szkoły trzeba wyprawić a aneczka dziś nędzaaaaaa nędzaaaaaaaaaa
popsuli wam interes