ale ty błędnie myslisz, nie chodzi o to żeby portal coś sobą reprezentował tylko żeby zarabiał, a że gówno sie w polsce sprzedaje to sprzedaja
anka ma pozdejmowane blokady to znów może hejtować
bloger tez chyba odpuscił i huja położył na ta ekipke pojebów zwalczajacych sie nawzajem
z bólem serca ale jednak musze napisać że annpearl niedługo zawładnie showupem i wypierdoli cała konkurencje, nie dlatego ze ma figure babochłopa i zachowanie prostej dziewki, ale dlatego ze jest agresywna i ma tych swoich przydupasów co jej pomagaja, rozpierdoli całe towarzystwo i gówno zostanie z portalu
ja pamietam showupa sprzed annpearl i ten portal zaczał sie pierdolić dokładnie 3 miesiace po tym jak ona zaczeła transmitowac, zaczeło sie wyzywanie, wypierdalanie danych innych lasek, robienie hejterskich blogów z fotomontażami lasek, wczesniej nie było takich akcji a bynajmniej nie było tego widać, a teraz jedno wielkie gówno i 50% oglądajacych to pojeby co do tego gówna lgną
Ann już dawno zjadła ten portal na śniadanie a co do gówna, no cóż może w poprzednim życiu byłem muchą
A tak po za tym to królowa mi się trochę znudziła. Kilka miesięcy temu były fajne cele, tańce na rurze i dużo miejsca a teraz w kółko te same cele i pokój cały zagracony. Teraz jak by cele zeszły na drugi plan i picie stało się motywem przewodnim. Jak już pisałem mam w dupie te akcje z licznikiem ale jednocześnie wkurwia mnie że Ann już się nie stara i zamiast tego woli robić walki z licznikiem. Ale i tak będę ją oglądać bo Amnesia666 jest za rzadko a Cherry i Wredna to dno. wrednasuka75 jest też spoko ale też sporadycznie.