Maq pisze:
Z Kasią i ekipą jaka tam przebywała spędziłem sporo udanych wieczorów i z tego też okresu pochodzą te posty, które są odzwierciedleniem relacji jakie Nas łączyły - kiedy ktoś bije mojego kolegę to reaguję:P W tym początkowym okresie oprócz typowych spraw fizycznych fascynowało mnie w Mokrej Jej poczucie humoru, dystans do siebie i inteligencja. Ale jak to mówią - czar prysł i w tej chwili nie utrzymujemy już ze sobą praktycznie żadnego kontaktu oprócz tego, że co jakiś czas upominam się o pewną sprawę jakiej Mokra jeszcze ze mną nie uregulowała:P Ale to nie rzecz na forum, a na pewno nie na dzisiaj:P
Mówisz że reagujesz jak biją twojego kolege ?
No to dziwne bo nieoficjalnie mówi sie że ten zjebany blog jest dziełem annpearl. No a Ciebie widziałem jak latałeś właśnie do niej i sie żaliłeś
A każdy pamięta jak annpearl nadawała w kółko że mokra_kasia ma rozjebaną pizde jak wiadro. I różne inne obelgi na poziomie marginesu społecznego.
No to ja sie pytam co Ty tam robiłeś skoro sie kreujesz na takiego sprawiedliwego? A może to była zwykła dziecinada na zasadzie, laska mnie wydymała to polece do jej wroga żeby sie zemścić?
No i jeszcze taki mały szczególik, jakoś wcześniej napisałeś taki komentarz pod artykułem o annpearl na innym blogu
Ale bloger był zjebany i zamiast potraktować Cie poważnie to zaczął pierdolić coś że IP nie jest żadnym dowodem na to gdzie ktoś mieszka. I koniec końców olał Cie komletnie. A dziwnym trafem za jakiś czas widziałem Cię u annpearl jak sypałeś jej żetonami i pisałeś jakieś smaczki na PW
Aż jej sie morda pod same uszy uśmiechała jak to czytała a jej komentarz był dość jednoznaczny.
To jak to było w końcu? Chciałeś zniszczyć mokra_kasia bo Cię wydymała, a teraz próbujesz sie kreować na wielce sprawiedliwego? Czy może to ja mam tylko takie wrażenie?
Dopiero teraz to zauważyłem...Tutaj nawet też nie chce mi się odpowiadać, bo wnioski są tak wyciągnięte z dupy i w nieprzejrzysty sposób napisane, że mogła to napisać jedna znana mi osoba z ShowUp.tv:P Powiem tylko tyle, że mokra na tyle mnie czasem podkurwiała, że musiała dostać klapsa:P