Niema co ukrywać ,że najlepsze czasu zarobków na ShowUp.tv już minęły .
Ja powiem tak nie przeliczam generalnie każdego priva. Dla mnie max 3 godziny posiedzenia na ShowUp.tv daje 1000 zet, na godzinke 300 zet m,niej wiecej wychodzi.Bywa tez tak ,że przez godzinę nie dzieje się kompletnie nic? więc co mam być uparta i trzymac się mojego "cennika" bo takie mam zasady? Wychodzę z założenia ,że lepszy rydz niż nic, więc jeżeli ktoś pyta czy zrobię to i to za 100 zet, to biorę taki priv. Oglądający generalnie wychodzi zadowolony, więc pewnie wróci i jeszcze nie raz wyda te 100 zet. Mi spokojnie wystarcza te 1000 zetonow, nie siedze za dlugo , tak jkak mowie max te 3 godzinki, z czego w przeliczeniu na ogole jestem z godzine moze póltora, nie nudza się mną Panowie generalnie bo nie wysiaduje "jaja " przed kamerką
Kolejna kwestia , uważam ,że dziewczyny ze średniej pólki, ze średnią liczba oglądających zarabiają więcej niż te pionierki z samej góry. Moge się mylić , może tez być tak ,że ich chwila chwały jest tak ulotna ,że po miesiącu Panowie będą znudzeni....
Nie dyskryminujcie nikogo

bo prawda jest taka ,że na tym portalu jest bardzo wielu koneserów przeróżnych fanaberii , które dają naprawdę nie małe dochody