hahaAna pisze:
nie jestem wredną larwą ani wściekłą pochwą
dostałam od niej BAN za napisanie "hej" Przywitanie strasznie ją chyba oburzyło, nie mam zielonego pojęcia dlaczego. Przez nią nie wchodzę już na trans innych dziewczyn.
Po pierwsze nick niezweryfikowany, więc nie wiadomo czy to na pewno hahaana. Po drugie znam już trochę Sailorkę i wiem, że nie banuje ludzi bez powodu. Jeżeli już to fejkowe nicki. Wiadomo też, że sama jest czasami obiektem ataku tzw. 'larw' i hejterów, więc jeżeli dziwi kogoś, że dostał bana za hejtowanie lub wyzywanie, to jest z nim coś nie tak. Co do domniemanego bana dla hahaany, to warto w tej kwestii chyba wysłuchać i drugiej strony. To, że nie ma Jej na forum nie oznacza, że nie może się bronić, wręcz przeciwnie ja będę występował jako Jej reprezentant i przedstawię sprawę widzianą oczami mojej klientki.
Hahaana wiele razy siedziała na trans Sailorki, nigdy nie pisała ani słowa, nie hejtowała i nie larwiła, więc mogła siedzieć w spokoju do usranej śmierci nie bojąc się bana. Niestety nie umiała siedzieć w miejscu i zaatakowała moją klientkę w tym temacie, co nie pozostawia mi za dużego wyboru jak tylko przedstawić jak to było naprawdę.
Nie odbierajcie tego jako hejtowanie hahany, tylko jako obronę Sailorki, mam też nadzieję, że nikt z tego powodu nie zacznie wojny podjazdowej w stronę mojej klientki i zakończy się to na etapie przyznania się do błędu, osoby która go popełniła.