Ja wszystkie bany jakie mam dostałem od lasek, którym napisałem recenzje nie będące peanami na ich cześć - najfajniejszy był u Strangerki bo robiliśmy spontan-akcje czatową (starzy Forumowicze pamiętają takie akcje
- wchodziliśmy do niej i pisaliśmy "To ja jestem Ruger44" i każdy dostawał kicka, a jednym z nicków który to napisał był "Ruger44" i on własnie dostał bana
najmniej stylowy był ten od ZwyczajnaOna bo wszedłem kilka dni po tym, jak napisałem coś tam niemiłego na jej temat, byłem grzeczny i miły, prawiłem komplementy itp a ona pisała do mnie wszystko na anty i starała się mnie sprowokować i w końcu dostałem bana za nic, za to że napisałem "Fajnie by było zobaczyć Cię w koronkowej bieliźnie a nie dresie". Najlepsze było to, że nie dostałem NIGDY bana od Sexilaseczek (po których cisnąłem jak po łysej kobyle i którzy zbanowali nicki choćby trochę podobne do chyba każdego czatowicza z naszego forum - typu ktoś miał TomcioPaluch27 to dostawał banana za Tomcia_Paluszka) i u większości anty-gwiazd pokroju Anki Żebraczki, Carycy czy Toxic u których inni dostają bana nawet nie pisząc nic