rabcio pisze:
Słuchajcie. Jeżeli ona ma na prawdę córkę i pokazywała się tak z twarzą, to laska jest naprawdę skrzywiona. Ja pier....
a co bez twarzy byłoby ok? jak dla mnie te co chowają twarz to są jeszcze gorsze bo liczą że sie nie wyda co odpierdalają
a kto jest skrzywiony to wystarczy pogadać z laskami z ShowUp.tv, tam niezłych rzeczy można sie dowiedzieć np
annpearl ma nastoletnią córke, zrobiłą ja chyba jak miała z 17-18 lat

podobno sie nawet do niej nie przyznaje i jest jej potrzebna tylko do dymania na kase opieki społecznej, kiedys też pierdoliła że cutecalypso zabiła własne dziecko a to gówno prawda, ta druga z kolei gadała że samo umarło a prawdopodobnie też je gdzieś chowa, bo rodziła na bank, widać było jakie zwisy jej sie z cycków zrobiły i dopiero od roku ma względnie normalne
puma czy jaki ona tam ma nick ma syna którego wywala gdzieś jak robi transmisje, jakieś 10 lat ma
roza_i_kolce czy jak jej tam ma nastoletnią córke i zamiast się nią zainteresowac to siedzi na ShowUp.tv
delicja zrobiła sobie aborcje gdy miała juz duży bebech z nie wiadomo kim, widac nawet jak jej cycki opadły po tym i dupa sie roztyła od hormonów
kilka innych lasek też ma dzieci ale że je lubie to nie będe juz pisał i zachowam dla siebie