Od pewnego czasu przychodziłem na transmisję do cmokiego. Uważałem go zawsze za zapijaczonego imbecyla ale chociaż było śmiesznie. Obraża żonę na wizji , wygaduje durnoty i cały czas zamierza podbić ShowUp.tv. Jest tak intelektualnym dnem,że nie potrafię tego opisać. Udaje ,że jest dj a nawet głupiego kontrolera nie posiada. By podnieść oglądalność przychodził do łazienki po czym wchodził do wanny napełnionej wodą i udawał ,że będzie się kąpał. Coś wczoraj drgnęło i miał 30 -40 widzów , zaczął udawać ,że jest bogaczek ,że jego żona zarabia 20 tysi a on 8 tysi , ma swoją firmę. Popierdoleni ludzi ,którzy byli u niego pierwszy raz zaczęli mu wierzyć a on w niecenzuralny sposób zaczął odnosić się do osób , które chciały zdementować jego kłamstwa. Jak psychol wmawiał ludziom swoje "drugie życie " a oni obrażali ........ Zmanipulowali admina , on i jego przydupasy ,że niby ja robię krzywdę na transmisji i admin zablokował mi chata. Jest to chore , niby taki bogacz z niego a klejone rozpierdolone słuchawki posiada ..... Była to chora sytuacja , ten tym cmoki jest popierdolonym chamem , prostakiem , współczuję jego żonie .......
_________________ PEACE AND LOVE ,SZMATO NIE CZARUJ .........
|