marecki3456 pisze:
Ja im kiedyś pisałem posta na ten temat w tym ich blogu, nawet nie raczyli tego zamieścić. Generalnie chodziło mi o Annpearl, pod tym artykułem
http://blog.ShowUp.tv/czy-warto-sie-klocic-na-su/ , kiedy w najlepsze trwał atak Ann na inne modelki.
Cytuj:
To może byście w końcu zaostrzyli moderację na pewnych trans. Bo od jakiegoś czasu cały ShowUp.tv ma jednego wrednego trola, który uprzykrza życie i zabawę całej reszcie. To że piszecie na blogu, nie poprawia w ogóle stanu rzeczy. Przydałoby się podjąć jakieś kroki, bo prawda jest taka, że jeżeli pojawiają się kłotnię to jest coś nie tak z serwisem. Bo to wy jesteście tu gospodarzem. Tolerowana jest pewna „gwiazda” na której trans regularnie poruszane są tematy innych nadawających. Prawda jest taka, że na rękę wam jest cała ta gównoburza, bo tylko nakręca zainteresowanie showupem. Cały ten post odbieram jako hipokryzję, zresztą jak większość tego blogu, który służy jedynie jako narzędzie PR-owe, podczas gdy nie podejmowane są ŻADNE kroki i ŻADNE sugestie nie są wysłuchiwane. Jeżeli chcecie zrobić z tego przyjemne miejsce do spędzania czasu dla transmitujących i oglądających, to nie pozwalajcie na eskalację tego typu konfliktów i może dla odmiany zaczęlibyście słuchać użytkowników. Była już jedna rodzima NK, której wydawało się, że nie może zrobić źle. Wszyscy wiemy co stało się z nią gdy pojawił się serwis stawiający użytkownika na pierwszym miejscu.
Bo ty im sugerujesz totalitaryzm cenzuralny
Oni chcą dać nam wolność i tylko za rażące łamanie regulaminu banują - stąd popularność im nie spada. Nie można ograniczać naturalnych ludzkich odruchów i naturalnego zachowania bo wtedy będzie sztucznie.
Druga sprawa to dla kogo te bajery robić i w jakim celu? ShowUp.tv jest takie jak trzeb uważam a jak chcę czegoś innego to idę na fb, nie potrzeba mi więcej funkcji niż jest.
Nigdy nie wyrośnie żadna konkurencja bo zmieniło się prawo i nikt nie będzie mógł się już tak reklamować jak to robiło ShowUp.tv, wykorzystali swoje 5 minut i teraz to oni są VIPami. 3 lata na topie - wiedzą co robią bezapelacyjnie.