Witajcie,
Kłania się Kasia CuteCalypso, piszę z konta Łukasza ponieważ własnego na tym forum nie posiadam
Pragnę- mówiąc brzydko uciąć spekulacje i zakończyć dezinformację, ponieważ jest to ostatnia rzecz jakiej nam wszystkim potrzeba.
Miło czytać przewagę miłych komentarzy dziękuję :* pamiętajcie, że to dla Was prowadzę transmisję i dlatego tak bardzo szanuje Wasze zdanie. Przykro mi, że się martwicie ale mam dobre wieści (dla większości)
Nie usunęłam konta na ShowUp.tv ponieważ byłoby wysoce prawdopodobne jego przejęcie. Planowałam w niedzielę w nocy "przemeblowanie" w profilku, dlatego zarówno tekst jak i zdjęcia znikneły. Zdarzył się jednak pewien "wypadek" z moim gmailem, który obecnie staram się odzyskać za wszelką cenę, gdyż był zintegrowany z blogiem i kanałem YT, mam swoje podejrzenia ale stosowne informacje podam w niedalekiej przyszłości, ponieważ muszę mieć jasność i pewność nie zaś rzucać oskarżeniami, mimo, że część z Was zapewne skojarzy fakty i dziwne zbiegi okoliczności.
Jeśli miałabym znikać wierzcie mi, że na pewno nie tak bez słowo ponieważ szanuję Was jako widzów i na pewno podałabym jakąkolwiek informację, nie ze względu na żetony podczas jak się przyjęło "pożegnalnej transmisji" lecz przede wszystkim ze względu na szacunek za wspólnie miło spędzony czas. Utrata maila i jego pochodnych zirytowała mnie na tyle, że uznałam bezsensownym robienie transmisji do czasu uporządkowania tych spraw. Stawiam na profesjonalizm a przede wszystkim dobry nastrój i nastawienie, ponieważ siadanie jako "obowiązek" lub na siłę nie ma sensu- to nie to samo zarówno dla Was jak i dla mnie. Podsumowując muszę ogarnąć wspomniane sprawy, wyjaśnić to i wtedy na dniach na pewno się zobaczymy.
Pozdrawiam Kasia CuteCalypso :********
P.S
Do użytkownika "usmiech_prosze"
Miły komentarz
Jednak ja w sprawie "życzeń"
O ile mi wiadomo, polityka portalu ShowUp.tv, jak zarówno mój regulamin na profilu zabrania nagrywania i udostępnia a z tego co pamiętam nie udzieliłam takiej zgody a byłam trzeźwa
Cieszy mnie, że się podobało jeśli chcesz powtórzyć od tego są privy mój drogi