Hahahahahaha! Większej głupoty nigdy nie przeczytałem
co wstawić? zdjęcie z żetonami i z nickiem? HAHAHAHAHAHA! Podważasz istnienie mojej osoby? Uuuu widzę, że jakieś bliżej nieokreślone zjawiska paranormalne tutaj zaobserwowano. Czekaj, uszczypnę się, moment. AAAAUUUUAAAAAAAA bolało! Żyje, Dziki, ja żyję! Dziękuję Ci za uświadomienie istnienia mojego bytu, jestem niezmiernie zobowiązany
Ty możesz sobie rozkazywać Miłej w kuchni, ewentualnie psu w kojcu, a nie mną dyrygować Kolego.
Klienci są zadowoleni w 100%, a Twoje podejrzenia możesz sobie między książki wcisnąć i odłożyć na najwyższą półkę w salonie (o ile takowy w ogóle posiadasz).
Abstrahuję od faktu, że wg Ciebie w temacie gdzie wypowiadają się użytkownicy z postami powyżej 500 są bardziej wiarygodne (oczywiście pitoląc o kwadraturze koła, a nie na temat), aniżeli temat gdzie nowi użytkownicy dobrowolnie wystawiają ocenę dla mnie. Nie mam najmniejszej ochoty odnosić się do dalszych Twoich komentarzy, więc odpuść sobie po dobroci i odsapnij, bo jak widzę forum = życie
Wyjdź na dwór, lato jest
P.S następnie znajdź kontakt do ludzi, którzy wg Ciebie nie istnieją, zapytaj czy rozmawiali ze mną i jaka była obsługa. Gwarantuje 100% zdziwienia. Pozdrawiam Cię