Witajcie wszyscy!
Ja, zupełnie nowa osoba na ShowUp.tv - nie znajdziecie mnie nigdzie indzej, ponieważ to moj debiut

- chciałam Was zaprosić do siebie, na moje pierwsze transmisje. Nie oczekujcie proszę, że będzie idealnie, bo nie będzie (nie lubię kłamać

) - ale piszcie śmiało swoje uwagi/propozycje, wszystko wezmę pod uwagę w drodze do poprawy

Będzie mi bardzo miło, jeśli ktoś z Was zechce wprowadzić mnie w ten światek, przejść ze mną przez pierwsze trans i privy
Coś o mnie.. Na imię mi Milena, jestem niską ciemnowłosą kobietką. Posiadam spoko piersi, większy tyłeczek i niestety nie znajdziecie u mnie idealnie płaskiego brzuszka - JESZCZE, bo pracuję nad tym (jeśli starczy Wam cierpliwości, to zobaczycie na własne oczy

) Możemy porozmawiać o wszystkim i niczym, lub się zabawić
Czego oczekuję? Mówienia wprost, czego oczekujesz, czy jest okej czy nie, co wg Ciebie może być lepsze

Będę online prawdopodobnie jutro, między 6 a 11 - gdyby coś się miało zmienić, powiadomię w tym wątku. >:D
http://ShowUp.tv/profile/Karrma Pierwsze zdjęcie powinno pojawić się niebawem, obecnie oczekuje na akceptację moda..